Избрани Новини

Хванаха 55-годишен собственик на имот в с.Раненци в кражба на ток

Заловиха 28-годишен водач - пиян и на нерегистриран мотопед

ОД на МВР - Кюстендил съобщава за следните криминални произшествия, станали на територията на областта:

- Досъдебно производство е започнато в РУ Кюстендил срещу 55-годишен собственик на имот в с. Раненци за незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. С това 55-годишният мъж е създал условия за непълно отчитане на потребената ел. енергия. Уведомен е дежурен прокурор.

- Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на мобилен телефон от жител на кв. „Изток“. При осъществените издирвателни действия служителите на реда са установили извършителя – 25-годишен съкварталец на жертвата. Мобилният телефон е иззет от него. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

- Досъдебно производство е започнато вчера в РУ Дупница срещу 33-годишен водач на лек автомобил БМВ. Автомобилът е бил с временни регистрационни табели с изтекъл срок на валидност. Проверката е извършена от пътни полицаи  в Дупница.

- Бързо полицейско производство е започнато вчера в РУ Рила срещу 28-годишен водач  на нерегистриран мотопед. Той е установен от пътни полицаи в с. Пастра. Бил е в нетрезво състояние, тестът за употреба на алкохол е отчел резултат 3.45 промила алкохол в издишания въздух.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов