Избрани Новини

Ремонтираха всички детски градини в Разложка община

В някои от детските учебни заведения ремонтите са в последния етап на работа

Община Разлог извърши ремонт и освежителни дейности на всички детски градини в града и населените места. В някои от детските учебни заведения ремонтите са в последния етап на работа. Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев сподели, че общината продължава да следва линията за модернизиране и осъвременяване на материалната база в детските градини и училищата. „Поддържането на материалната база и ремонтирането на остарялата такава е приоритет за Община Разлог, което се прави с цел осигуряване на най-добрите условия за най-ценните същества-децата на Разлог“, допълва още той.
В ДГ „Ален мак“ е сменена отоплителната система, подменени са радиаторите в помещенията. Също така е направен нов покрив и изолация на помещението за преобличане на децата, изградена е топла връзка в предверието на детското учебно заведение.
В ДГ „Здравец“ са ремонтирани тоалетните, като изцяло е подменено оборудването в тях, а в разливниците за храна е извършено шпакловане и боядисване на помещенията.
В ДГ „Незабравка“ е сменен покрива на част от сградата. Предстои и ремонт на комина на котелното помещение.
Над 800 деца посещават всичките 13 детски градини на територията на община Разлог. Във всички от тях са извършени ремонтни и освежителни дейности, а учителите и целият персонал е в готовност за посрещането на децата за новата учебна година, която започва на 4 септември.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)