Продължават футболните двубои за Купите на кмета в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Продължават футболните двубои за Купите на кмета в Благоевград

31 август 2017, 19:40 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Динамични мачове предложиха отборите, участващи във футболния турнир

Динамични мачове предложиха отборите, участващи във футболния турнир „Купите на Община Благоевград“, които се играха на 30 август в Благоевград. Малките таланти демонстрираха изключителен спортен хъс във II-рия кръг на съревнованието. И в двете възрастови групи, набор 2003 и 2004, футболистите играха оспорвано и търсеха победата до последния съдийски сигнал. Въпреки спортменската игра на състезателите, в двубоите бяха показани няколко картона, както жълти, така и червени, не липсваха и дузпи, които бяха реализирани с брилянтни изпълнения.
Резултатите от двубоите играни във II-рия кръг са следните:
Набор 2003
ФК „Цървена звезда“ – ПФК „Славия“ 6:0
АКС „Войводина“ – ФА „ДИТ“ 2:1
ГНК „Динамо Загреб“ – ОФК „Пирин“ 5:0
ФК „Тампа Брашов“ – ПФК „Левски“ 2:0
ФА „ДИТ“ – ПФК „Славия“ 1:0
АКС „Войводина“ - ФК „Цървена звезда“ 1:0
Набор 2004
ФК „Цървена звезда“ – ПФК „Славия“ 2:0
АКС „Войводина“ – ФА „ДИТ“ 1:1
ГНК „Динамо Загреб“ – ОФК „Пирин“ 4:0
ФК „Апоел“ – ПФК „Левски“ 1:3
ФА „ДИТ“ – ПФК „Славия“ 1:1
АКС „Войводина“ - ФК „Цървена звезда“ 1:2
След изиграните двубои от II-ри кръг, според регламента, бяха определени срещите, които се играха на 31 август /четвъртък/, в елиминационната фаза на турнира. На футболните игрища в село Рилци от 09:00 часа се срещнаха  отборите на ОФК „Пирин – ПФК „Славия“. В 10:30 се изправиха един срещу друг съставите на ФК „Тампа Брашов“ и ФА „ДИТ“ набор 2003 година. В същото време на съседния терен в сблъсък влязоха футболистите на ФК „Апоел“ - ПФК „Славия“, а след тях излязоха тимовете ОФК „Пирин“ - ФА „ДИТ“ набор 2004.

Вечерните двубои в село Рилци са два. Първият бе с начален час 17:00 между ГНК „Динамо Загреб“ и ФК „Цървена звезда“. Вторият мач бе от 18:30, когато се срещнаха футболните таланти на ПФК „Левски“ и АКС „Войводина“. И четирите отбора са набор 2003.
На стадион „Христо Ботев“ от 17:00 часа играха ГНК „Динамо Загреб“- АКС „Войводина“ набор 2004. След тази среща от 18:30 часа за победа излязоха връстниците им от отборите на ПФК „Левски“ и ФК „Цървена звезда“. За резултатите от срещите – по-късно ще съобщим.
Финалните срещи ще бъдат ясни след изиграване на двубоите в елиминационната фаза. Те ще бъдат играни на 1 септември, когато ще е и церемонията по награждаването и закриване на турнира.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета