Избрани Новини

Софиянец блъсна с колата си 2-годишно момиченце в Кресна

Заловиха надрусан шфьор в Петрич

Около 21:30 часа на 31.08.2017г. на ул.“Христо Смирненски“ в Добринище от полицейски служители на РУ-Банско е извършена проверка на мотопед „Пиаджо“, управляван от неправоспособния водач М.З. /28г./ от Добринище. При проверката е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред. Срещу М.З. е образувано бързо производство.

От полицейски служители на РУ-Петрич около 19:00 часа на 31.08.2017г. на ул.“Княз Борис I“ в Петрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел Астра“, управляван от Д.А. /34г./ от гр.Сандански. С техническо средство е установено,  че Д.А. шофира след употреба на упойващи вещества.

На 31.08.2017г. около 09:30 часа на ул.“Олимпия“ в гр.Кресна лек автомобил „Фолксваген Венто“ с 53-годишен водач от София, блъска внезапно изскочило на пътното платно момиченце на 1г. и 11 месеца от гр.Кресна. В резултат на инцидента, със синина в областта на главата  и без опасност за живота, е пострадало детето. След извършен медицински преглед  то е освободено за домашно лечение. Пробата за алкохол в кръвта на водача на автомобила е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов