Избрани Новини

Драгана Миркович пее тази вечер на Банско Балкан Фест

Изпълнителката на "Плачи, земльо” ще взриви градския площад

Специално за публиката на Банско Балкан Фест, голямата звезда на сръбската музика Драгана Миркович идва в курортния град, за да изпълни част от огромния си репертоар с турбо хитове. Изпълнителката на „Плачи, земльо” ще взриви градския площад днес, 2 септември, по време на втората фестивална вечер. За да подгрее публиката за великата Драгана, настоящата звезда на Пинк Продъкшънс Злата Джуркович ще изпълни своите хитове. Освен коронована Мис Сърбия, Злата е реалити звезда и любима певица на футболиста на "Атлетико Мадрид" Зоран Негуш, който й плати 7000 евро, за да му изпее три песни на рождения ден на капитана на "Манчестър Юнайтед" Неманя Видич. Това е първото участие на красивата сръбкиня в български фестивален формат.

Водещ на най-хитовия музикален фестивал в България, посветен на неравноделния ритъм и буйната балканска кръв, е Борис Солтарийски. А специално за феновете организаторите са предвидили допълнителни LED екрани, които позволяват на всички, дошли в Банско, да слушат и гледат своите любими изпълнители.

Банско отново е хит. Входът е свободен, а който превари, той ще завари  предни позиции на фестивалния площад и много изненади.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов