Избрани Новини

Кресна благодари за съпричастието

Получени са достатъчно дрехи, обувки, спално бельо и одеяла за всички нуждаещи се

Измина седмица от старта на Националната кампания на община Кресна за възстановяване на колосалните щети от пожара, възникнал на 24.08.2017 г. в землищата на селата Ощава, Стара Кресна и Влахи. Благодарение на нашите общи усилия към 17:00 часа на 11.09.2017 г. по сметката на кампанията са постъпили 11 425 лв., от които 10 000 лв. от Националния съвет на БСП и 1 425 лв. от граждани и фирми, информират от пресцентъра на общината.

БЛАГОДАРИМ ВИ !!! Без вас и вашата солидарност тази кампания е невъзможна.

В общината вече са получени достатъчно дрехи, обувки, спално бельо и одеяла за задоволяване на всички потребности на нуждаещите се. Отправяме най-искрена благодарност към всички, които не останаха бездушни към страданието на нашите съграждани и ги подкрепиха в този тежък момент.

Отправяме специална благодарност към Районно мюфтийство - Благоевград за дарените хранителни продукти - тел. месо, консерви и салам. Ценим изключително много този високохуманен жест и няма да забравим на кого дължим солидарност и подкрепа в труден момент. Молим гражданите и фирмите, които желаят да дарят хранителни продукти, да изпращат единствено консервирани и пакетирани храни, защото не разполагаме с нужните условия за съхранение на малотрайни продукти.

Днес учителският колектив на СУ "Св.Паисий Хилендарски" в Кресна са се обърнали с молба към всички родители в нашата община да не купуват цветя за 15 септември, а да дарят парите на пострадалите в огнения ад. За тази цел във фоайето на училището ще бъде поставена дарителска кутия в първия учебен ден, а събраните средства ще бъдат преведени по обявената банкова сметка на кампанията:

ОБЩИНА КРЕСНА
Интернешънъл Асет Банк АД - клон Благоевград
IBAN BG08IABG74588401242700
BIC IABGBGSF
КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100
ОСНОВАНИЕ: ПОЖАР В СЕЛАТА ОЩАВА, СТАРА КРЕСНА И ВЛАХИ.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов