Избрани Новини

Завърши ремонтът на детска градина в Дамяница

Официалното откриване е на 14 септември от 10 часа

През пролетта започна ремонт на Детска градина „Зорница“ в едно от най-големите села в Община Сандански Дамяница. Благодарение на спечеления проект за трансгранично сътрудничество и усилията на Община Сандански, детското заведение вече е изцяло реновирано и очаква своите малки обитатели.
Официалното откриване на обновената Детска градина „Зорница“ в с. Дамяница, което ще се състои на 14 септември /четвъртък/ от 10:00 часа.
Гости ще бъдат кмета на община Сандански Кирил Котев със своя екип,  Николай Нанков - министър на регионалното развитие и благоустройство, Георги Синански - председател на общински съвет - Сандански, Лиляна Зекирова - директор на ДГ „Слънце“ в Ново Село, Република Македония, Камелия Димитрова - ст. експерт по предучилищно образование и квалификация на педагогическите кадри в Регионално управление на образованието /Благоевград/, директори на детски градини и училища,  Атанас Ангелов – кмет на с. Дамяница.

Проектът „Енергийна ефективност с цел постигане на по-добра среда в детските градини“, с референтен № CB006.1.11.199 е съ-финансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов