Избрани Новини

Кресна призова за помощ!

Животът

13-09-2017, 20:37

Снимка:

Община Сандански

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Община Гоце Делчев помага на Кресна

Учители в Кресна се отказаха от букети за 15-ти септември

Районът е като след война!

Община Кресна стартира национална кампания за възстановяване на щетите от пожара, който избухна на 24 август край село Мечкул. Районът е станал призрачен - животни и растения са унищожени. Не се чува птичи глас с километри. Разхождайки се в тази обстановка и най-стабилната душа ще падне духом от обезсърчение.

По този повод Община Кресна се обръща с гореща молба за човешка съпричастност и съдействие към всички български и чуждестранни физически и юридически лица, като ги моли за дарения – парични средства, строителни материали и вътрешно обзавеждане за изгорелите къщи и селскостопански постройки в засегнатите от пожара села.

Създадена е организация и могат да бъдат приемани и помощи в хранителни продукти и консерви за изхранване на пострадалите от пожара. С благодарност ще бъдат приемани и вещи от първа необходимост /одеяла, чаршафи, завивки, топли дрехи и обувки/.

Пожарът е нанесъл огромни щети на природата и остави без паша и възможности за събиране на сено за изхранване на животните в засегнатите села през зимата. В тази връзка, в община Кресна е създадена организация за складиране на дарения – концентрирани и груби фуражи, сено и слама за изхранване на селскостопанските животни в засегнатите от пожара села.

В случай, че решите да подкрепите финансово, банковата сметка, на която се набират парични средства в подкрепа на пострадалите от пожара и за преодоляване на щетите е:

ОБЩИНА КРЕСНА
Интернешънъл Асет Банк АД – клон Благоевград

IBAN BG08IABG7488401242700

BIC IABGBGSF

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100

ОСНОВАНИЕ: ПОЖАР В СЕЛАТА ОЩАВА, СТАРА КРЕСНА И ВЛАХИ

Нека бъдем съпричастни и помогнем с каквото можем!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов