Избрани Новини

Кампанията "Пари вместо букет" събра над 1 300 лева в Кресна

Учителският колектив дари парите на Община Кресна

1 223,90 лв. и 50 евро от кампанията "Дарете вместо цвете" събра СУ "Св.Паисий Хилендарски" в Кресна в подкрепа на Националната кампания на община Кресна за възстановяване на щатите от пожара, възникнал на 24.08.2017 г. в землищата на селата Ощава, Стара Кресна и Влахи

В първия учебен ден от новата 2017/2018 учебна година учителският колектив на СУ "Св.Паисий Хилендарски" в град Кресна предаде най-важния урок на своите ученици - урок по родолюбие и хуманизъм. Този урок отрежда "бляскаво бъдеща на нашата малка общност", подчерта и кметът на община Кресна г-н Николай Георгиев в своя поздравителен адрес по случай 15-ти септември и изрази надежда, че учениците са разбрали добре смисъла на посланието на техните преподаватели.

Веднага след тържеството в училището, г-жа Галина Златинова - гл.счетоводител, и г-жа Мария Костова - административен секретар на СУ "Св.Паисий Хилендарски" внесоха събраната сума в общината.

Внесената сума отрежда на СУ "Св.Паисий Хилендарски" в град Кресна с призово място сред дарителите в Националната кампания на общината.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов