Избрани Новини

И в Гоце Делчев ще чистят днес

Общинските служители ще почистят зелени площи и места за отдих в града

Община Гоце Делчев за поредна година ще се включи в кампанията на БТВ-Медия Груп „Да изчистим България заедно“. Тази година тя ще се проведе от 8:00 часа.
Целта на кампанията е събиране на възможно най-голямо количество отпадъци, които замърсяват природата и транспортирането им до Регионалното депо за неопасни отпадъци, както и мотивиране на голям брой хора за участие в акции за почистване
Общинска администрация Гоце Делчев ще се включи активно в кампанията, като служителите ще почистят зелени площи и места за отдих в града.
Всеки може да се включи в инициативата и така с общи усилия да направим още по-чисти дворовете, тротоарните площи пред домовете ни, около училищата, близкия парк, градинка, място за отдих, детска площадка и други места на територията на гр. Гоце Делчев и населените места в общината.
Събраните в чували отпадъци ще се извозват своевременно от фирмата по сметосъбиране и сметоизвозване. Призивът ни към всички, които ще подкрепят инициативата и ще се включат в почистването, е отпадъците да бъдат оставяни до контейнерите за битов отпадък, ако в самите тях няма място.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)