Избрани Новини

Балнеолози се събират на конгрес в Кюстендил

За първа година е организирано изложение на всички съпътстващи балнео и СПА туризма индустрии

На 26 - 27-ми септември 2017 г. в античния Улпия Пауталия, днес Кюстендил, Българският съюз по балнеология и спа туризъм ще проведе своя четвърти годишен конгрес. Тази година събитието е под мотото „Иновации и развитие на българските СПА дестинации. Проблеми пред общините и бизнеса”. Конгресът се осъществява под патронажа на Министерството на туризма и в партньорство с Община Кюстендил и Европейската СПА асоциация.

Четвъртият годишен конгрес на БСБСПА ще бъде официално открит от заместник- министъра на туризма Ирена Георгиева и председателя на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан Шарлопов.

В програмата на конгреса са включени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други важни аспекти свързани със СПА индустрията. За лектори са поканени водещи професионалисти и експерти от Европа и България в съответните области.  Всички участници, ще имат възможност да повишат уменията и знанията си, като в същото време ще проучат новите тенденции в сектора, което от своя страна ще доведе до изграждане на платформа за предоставяне на висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.

За първа година в рамките на конгреса ще бъде организирано изложение на всички съпътстващи балнео и СПА туризма индустрии:

-СПА козметика и хотелско оборудване

-Вино

-Минерална вода

-Медицинска техника и др.

В рамките на конгреса ще се проведе заседание на Общото събрание на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Събитието ще завърши с церемония по връчване на годишните награди на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов