Избрани Новини

Борш с телешко месо сготви тази неделя кухнята за бедни

Новините

26-09-2017, 17:58

Снимка:

Кухня за бедни (фейсбук)

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нови маси има кухнята за бедни в Благоевград (Снимки)

Митрополит Серафим служи в бараковската черква

Над 100 порции бяха раздадени на социално слаби благоевградчани

И тази неделя (24.9.2017) доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград сготвиха и раздадоха топъл обяд на над 100 социално слаби съграждани. Менюто този път беше борш с телешко месо. За десерт бяха раздадени парчета диня. Те символично закриха летния сезон, през който в изобилие кухнята получаваше дарения в натура - зеленчуци и плодове. 

Доброволческата кухня приема дарения от всеки, решил да помогне на инициативата - пакети с брашно, олио, зеленчуци и плодове и въобще в натура или с парична помощ - всеки може да даде при желание.

Ако желаете да се включите в инициативата на добротворците от Православния център и настоятелството на черквата в Грамада, можете да помогнете с труд, продукти или пари. За тази цел може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов