Избрани Новини

Откриха нива с канабис край Никудин

В Лешница намериха цигари без бандерол

Вчера от полицейски служители на РУ-Сандански е извършена проверка  в местността „Милевото равнище“, землище на с.Никудин, общ.Струмяни. В хода на проверката е открита нива със засадени 36 броя тревисти растения. След направен полеви тест същите са реагирали положително на канабис с общо тегло около 89 килограма. За случая е уведомена РП-Сандански. Работата продължава.
От полицейски служители на РУ-Сандански, също вчера, в с.Лешница, общ.Сандански, е извършена проверка на къща и прилежащи към нея гараж и дворно място, обитавани от Л.С. /52г./ от с.Лешница., при която са намерени и иззети около 380 къса цигари, без наличен бандеролен знак. По случая е образувано досъдебно производство.
Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по получен сигнал за извършена около 15:00 часа на 26.09.2017г. кражба на дамско портмоне с намиращи се в него лични документи и сумата от около 230 лева, оставено на бюро в магазин за продажба на обувки и чанти в Благоевград. По случая е образуван заявителски материал.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов