Избрани Новини

33-годишна благоевградчанка загина, падайки от скала в Миконос

Майката научила от приятелките й за смъртта на дъщеря си

Полицейските служители и пристанищните власти в Миконос, които извършват предварителното разследване, разпитват близки на загиналата Елена за инцидента, информира в."Български новини".

33-годишната Елена Чимева от Благоевград е починала от травма на главата, получена при падане от високо. Една от версиите на полицията е, че се е разхождала по тесен скалист път и е паднала от височина 3 метра. Работи се обаче и по друга версия, за наличие на криминален елемент. Предполага се, че може да е блъсната. От направената аутопсия стана ясно, че няма следи от насилие по тялото на загиналата жена.

Майката на Елена Чимева от Благоевград прибра трупа й вчера. Тя научила за смъртта на дъщеря си от нейни приятелки, на които полицията е позвънила от телефона на Елена, намерен също до трупа й.

От полицията на остров Миконос, потвърдиха, че Елена е постоянно пребиваваща на острова, а не туристка, но отказаха коментар какво е работила.

Припомняме, че Елена Чимева е родена на 17 май 1984 година и трупът й бе намерен в скалистия район Вида на остров Миконос. До трупа бе намерена и чантата с личните вещи на загиналата с документи за самоличност, банкови карти, както и пари в брой над 1000 евро, няколко щатски долара и телефонна карта от гръцки мобилен оператор WIND.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)