Избрани Новини

Даниела Савеклиева: Делян Добрев е човек с висок морал

"Другарите” от БСП с лъжи и клевети елиминират достойните", заяви депутатът от ГЕРБ Савеклиева

Делян Добрев е човек с висок морал, подаването на оставка е акт, който доказва това. Ние от ГЕРБ в Благоевградска област категорично се противопоставяме на опитите на БСП с манипулации, интриги, активни мероприятия да очернят колегата ни, затова призоваваме цетралното ръководство на партията да не приема оставката на Делян. Това каза на нарочна пресконференция днес областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.
Тя подчерта, че Добрев е доказан експерт и професионалист , политик, достоен за уважение, затова колегите й от цялата област, 14-те общински ръководства на партията и симпатизанти, са заявили пълната си подкрепа и застават зад него.
„Само така, заедно и единни, можем да дадем отпор на практиката на „другарите” от БСП с лъжи и клевети да елиминират достойните. Убедени сме, че Делян ще докаже истината в съда, а ние от ГЕРБ в Благоевградска област ще го подкрепим в неговата битка”, каза още Савеклиева.
Тя призовава кметът на Хасково Добри Беливанов да постъпи честно и да подаде оставка, след като политическата подкрепа за него е изчерпана.
Кметът на областния град на Благоевградска област д-р Атанас Камбитов също заяви подкрепа за Делян Добрев. „Деляне, оставката е достойна постъпка. Приемам я, но ако е поискана от хората, които са ти гласували доверие. В случая не е така. Не се поддавай на манипулации! Приятел си ми от много години и се гордея с това! Има още много какво да дадеш!”, бяха думите на д-р Камбитов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)