Избрани Новини

Дрон падна върху благоевградчанин. Вижте къде

Животът

03-10-2017, 13:47

Снимка:

blagoevgrad.utre.bg

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дрон влезе в Гинес с рекордните 263 км/ч (видео)

Ако видите летящите машинки, не стойте под тях

Благоевградчанин пострада леко, след като дрон падна върху него. Инцидентът станал след 19.00 часа вчера на площад "Македония".

Докато разговарял с познат на площада, изведнъж нещо силно го ударило в рамото. Оказало се, че това е дрон.

По думи на собственика на новата технология, една от перките на летящата машинка отказала да работи, което предизвикало и падането от високо на дрона. Пострадалият и собственика на машинката са се разбрали на място относно неприятния и опасен инцидент, което не е довело до намесата на правоохранителните органи.

На това място в Благоевград често любители на дроновете се събират и управляват летящите машини. Обикновено това става сред хора, които стоят непосредствено под тях.

Една от гаранциите за сигурността, изправността и безопасността на дроновете е скъпата им цена. Благоевградските любители обаче залагат на евтини и ненадеждни модели, които могат да предизвикат инциденти като този, за който ви разказваме.

Така че ако видите дрон да лети над вас, винаги имайте едно на ум, защото никой не може да гарантира техническата им изправност и вашата безопасност. Най-добре си носете каска!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)