Избрани Новини

50-годишен пиян водач блъсна пешеходка в Кюстендил

Тестът му за употреба на алкохол е отчел 1.76 промила алкохол

Дупнишки криминалисти са задържали вчера 35-годишен софиянец за притежание на наркотични вещества. При извършени процесуално-следствени действия в имота му в с. Доброво, общ. Бобошево и в жилището му в столицата са открити и иззети 965 г суха листна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

При проведени специализирани полицейски действия за пресичане на нерегламентираната търговия с акцизни стоки кюстендилски полицаи са иззели 1111 къса цигари  без български акцизен бандерол от 2 обекта. Започнати са досъдебни производства по случаите в РУ Кюстендил.

3 бързи полицейски производства са започнати в края на миналата седмица срещу водачи на МПС, управлявали след употреба на алкохол.

Вчера 50-годишен водач на лек автомобил „Опел“ е блъснал пешеходка на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил. Тестът му за употреба на алкохол е отчел резултат 1.76 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУ Кюстендил.

Установеният на 7 октомври в Дупница 41-годишен водач на лек автомобил „Мазда“ е бил зад волана с 1.47 промила алкохол.

Снощи пътни полицаи от Дупница са установили зад волана на лека кола „Сеат“ 22-годишен водач, употребил наркотични вещества. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов