Избрани Новини

Наближава премиерата на спектакъла "В полите на Витоша”

Днес ще се проведе пресконференция по повод премиерата

Днес от 10:30 часа, в сградата на Драматичен театър „Никола Вапцаров” Благоевград /Фоайе №2, официален вход/ ще се проведе пресконференция по повод премиерата на  спектакъла „В полите на Витоша” по П.К.Яворов. 
Участие в пресконференцията ще вземат Александър Галперин – директор на ДТ „Н.Вапцаров” Благоевград, Маргарита Мачева – режисьор, актьорският състав на „В полите на Витоша” –
Аделина Томова, Кънчо Кънев, Георги Манев, Лили Сучева, Стефан Попов, Теодор Куков, Лъчезар Кацарски, Албена Чобанова.

На 12 и 13 октомври 2017 година Драматичен театър „Н.Вапцаров” – Благоевград ще представи втората си премиера за сезон 2017/2018 – „В полите на Витоша” по П.К.Яворов.
Режисьорът Маргарита Мачева стартира репетиции за представлението през месец юни, а това ще бъде нейният втори проект на сцената на благоевградски театър като част от трупата. Първото заглавие, „Вампир”, се превърна в диамант за репертоара на театъра.
Спектакълът „В полите на Витоша”  е съвременна и модерна интерпретация на една от най-известните любовни истории в България – историята на Пейо Яворов и Мина Тодорова. Той е вълнуващ разказ за силната любов и обстоятелствата, които застават на пътя й.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов