Избрани Новини

Световните туристически награди отидоха при хотел в Банско

Това е Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден за първи път за „Най-добър хотел на България за 2017 г.” („Bulgaria’s Leading Hotel 2017”) от Световните туристически награди (World Travel Awards). Това е първата номинация и победа на хотела в тази категория. Гласуването се проведе онлайн на официалната страница на организацията и бе отворено както за професионалисти от сферата на туризма, така и за крайните потребители. Тазгодишната церемония по връчването на наградите се проведе в историческата мраморна зала на Руския етнографски музей в Санкт Петербург. По време на най-изявената вечер за туристическата индустрия, Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе признат за носител на една от най-желаните награди в хотелиерския бизнес.

Новото отличие е чудесно допълнение към богатата международна колекция от награди на хотела. В миналото хотелът печели още много други отличия в различни категории от Световните туристически награди (World Travel Awards). Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е тотален фаворит в категорията „Най-добър спа хотел на България“ (Bulgaria’s Leading Spa Resort) за общо девет години. Първата си награда печели през 2005 г. и след това последователно през 2007, 2008 и 2009 г., както и през 2012, 2013, 2014, 2015 и 2016 г.

В момента се провежда и гласуване за „Най-добър спа център на хотел в България 2017“ (“Bulgaria’s Best Hotel Spa 2017”) в текущото класиране за Световните спа награди (World Spa Awards). Гласуването ще бъде отворено до 13 октомври 2017 г. и всички желащи да подкрепят единствения Kempinski The Spa в България могат да дадат своя глас на следния линк:

http://worldspaawards.com/award/bulgaria-best-hotel-spa/2017.

Kempinski The Spa се отличава със своята концепция, вдъхновена от смяната на сезоните и индивидуалния подход към всеки гост. С обща площ от 1200 кв.м, спа центърът е един от най-големите и добре оборудвани в региона, предлагащ разнообразие от сезонни процедури и автентични тай масажи.

По повод на спечелената награда новоназначеният генерален мениджър Наталия Каширская коментира: „Аз се присъедних към екипа на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско само преди няколко седмици и тази награда е чудесно приветствие за добре дошла. За нас е голяма чест да бъдем отличени като „Най-добър хотел на България за 2017 г.”, тъй като това е изключително заслужено признание за усилията на целия екип. Тази престижна награда ни мотивира да продължим да предоставяме първокласно обслужване на нашите скъпи гости. Ние се стремим да повишим осведомеността за хотела и за Банско като целогодишна туристическа дестинация, подходяща както за индивидуални почивки, така и за събития от различен мащаб, и такава международна награда поставя и нас като хотел и самата дестинация на международната карта на търсещите лукс туристи“.

Повече информация за победителите на Световните туристически награди може да бъде намерена на: https://www.worldtravelawards.com/winners/2017/europe



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)