Обучават земеделци в Кюстендил - blagoevgrad.utre.bg

Обучават земеделци в Кюстендил

12 октомври 2017, 09:28 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    Община Кюстендил

    Участието е безплатно

Семинарът ще се проведе от 11:00 ч. в залата на Килийното училище

Областен информационен център – Кюстендил (ОИЦ – Кюстендил ) ще проведе семинар на тема: „Условия за кандидатстване по подмярка 4.1.2 Инвестиции в малки земеделски стопанства и подмярка 6.1 Стартова помощ за млади земеделски производители от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020”. Детайлите по подготовката на проекти и процеса на кандидатстване по двете подмерки ще бъдат разяснени от експерти от Национална служба за съвети по земеделието, Кюстендил, в ангажиментите на които е включено безплатното изготвянето на бизнес планове и заявления за кандидатстване по подмярка 6.1., както и по други подмерки от Тематичната подпрограма за развитие на малките стопанства.
Семинарът ще се проведе днес от 11:00 ч. в залата на Килийното училище,  Кюстендил. Семинарът е предназначен за земеделски производители от област Кюстендил. На семинара могат да присъстват и всички заинтересовани граждани, които проявяват интерес към кандидатстване и изпълнение на проекти по ПРСР 2014 – 2020 г.
Участието е безплатно и не се изисква предварителна регистрация. При необходимост от допълнителна информация може да се обръщате към ОИЦ – Кюстендил на тел. 078/ 52 02 12.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета