Избрани Новини

Община Сандански посрещна "Мениджъри за един ден"

Общо 13 ученика от ПТГ, ПГ "Яне Сандански“ и ЗПГ "Климент Тимирязев“ се включиха в инициативата

Инициативата „Мениджър за един ден” се проведе за пореден път в Общинска администрация гр. Сандански, която стана домакин на бъдещите мениджъри.
Общо 13 ученика от гимназиалните класове на ПТГ, ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев“ се включиха в инициативата и с желание и интерес се заеха със сериозните целеви задачи, които стоят пред управляващите в града.
Бъдещите мениджъри бяха посрещнати от секретаря на  общината -Георги Жежев, който разказа накратко за функцията на общината и отделните звена към нея.
Денят на бъдещите мениджъри бе изцяло запълнен с определени ролеви задачи в различни сфери, касаещи работата на Общинската администрация. Бяха сформирани екипи, които в края на деня направиха своите презентации по зададените теми.
Учениците показаха готовност и отговорност при ролева задача за постъпване на работа, познания при изработването на документ, креативност при създаването на презентация, аналитични умения и последователност.
В края на първия работен за бъдещите мениджъри те получиха сертификати за постижение, с които се снимаха за спомен от техния първи работен ден като мениджъри.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов