Избрани Новини

В Сандански откриха напълно обновения административен център

Той се намира в сградата на общината

Днес кметът на община Сандански Кирил Котев откри напълно обновения административен център в сградата на община Сандански.
В присъствието на общинското ръководство от днес центърът за административно обслужване на гражданите повишава качеството на своите услуги.
Ще се извършват административни услуги на принципа “На едно гише”. Има ясно и разбираемо обозначение. Леснодостъпен е и създава възможност за обслужване на всички потребители. Оборудван е с модерна компютърна техника и специализиран софтуер. Обособен е и нов, приятен кът за чакащите  граждани.
Всички услуги, които предлага Община Сандански - гражданско състояние и регистрация, местни данъци и такси, общинска собственост, търговия и категоризация и техническо деловодство ще бъдат достъпни както електронно, така и в новия административен център. Всеки жител ще  има възможност да подаде заявление за 20 електронни услуги, достъпни в официалната интернет страница на община Сандански -  www.sandanskibg.com в секция електронни услуги. По този начин гражданите и бизнеса  ще спестят значително време и средства за получаване на административни услуги от общинска администрация – Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)