Нешка Робева публикува емоционален пост в социалните мрежи - blagoevgrad.utre.bg

Нешка Робева публикува емоционален пост в социалните мрежи

17 октомври 2017, 14:32 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    YouTube

Обърна се с благодарствено слово към кмета на община Благоевград д-р Камбитов

Известната българска състезателка по художествена гимнастика, хореограф, треньор и президент  на клуб по художествена гимнастика „Левски“  София Нешка Робева благодари на кмета Камбитов за организирането и провеждането на първия турнир по художествена гимнастика „Купите на кмета на община Благоевград“. Тя публикува емоционален пост в социалните мрежи.
„Най-кратката и точна оценка за инициативата, подготовката и провеждането на турнира е БРАВО! В Благоевград художествената гимнастика има кратка история. Но когато един спорт е желан, когато общината и съветниците са на едно мнение и особено, когато кметът се казва Камбитов, то резултатите са налице“, пише в част от благодарственото си слово Нешка Робева.
Президентът на най-стария клуб по художествена гимнастика „Левски“ изказа възхищението си към ръководителя на КХГ „Пирин“ Лидия Стоянова.   „Прекрасно подготвени деца, млади и ентусиазирани треньори и най-важното - опитен и всеотдаен ръководител, каквато е Лидия Стоянова. Браво!“, допълни тя.
Нешка Робева пристигна в Благоевград за участие в първия турнир по художествена гимнастика „Купите на кмета на община Благоевград“, където представи своите грации в трите възрастови групи. Девойки младша възраст, девойки старша възраст взеха награда трето място, а жени ансамбли - медал за трето място. Турнирът се проведе на 14 и 15 октомври 2017 г.
В резултат на целенасочената политика на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов през 2014 година се основава КХГ „Пирин“ с цел разширяване, обогатяване и развитие палитрата на различните видове спортове в общината.

 

Вчера обещах да напиша няколко думи за турнира в Благоевград, но не успях. Задължена съм. Най-кратката и точна оценка за...

Публикувахте от Neshka Robeva в 16 октомври 2017 г.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета