Деца от Центъра в Благоевград ще свирят заедно с прочут музикант - blagoevgrad.utre.bg

Деца от Центъра в Благоевград ще свирят заедно с прочут музикант

19 октомври 2017, 11:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Ще изнесе няколко концерта в Благоевград

Пабло Мецелани е популярен музикант от Аржентина

Пабло Мецелани е популярен музикант от Аржентина. Завършил е музикалното си образование в АМТИИ - Пловдив. Голяма е любовта му към българския фолклор. Пее и свири на различни инструменти /гайда, кавал, китара, тамбура, кларинет/. С особено удоволствие изпълнява песни от македонския край. Затова този месец ще изнесе няколко концерта в Благоевград.
Чест за музикантите от Школата по тамбура с преподавател Веселинка Боянова към ЦЛТРДБ е, че точно тях Пабло Мецелани избра за съвместен концерт.
Днес от 18.30 в студиото на Радио Благоевград децата ще изпълнят песните "За кого ги чуваш, Дано,  очите" и "Море сокол пие" на една сцена с Пабло Мецелани.Коментари (2)

Потребител
Лили
и се опитват до очернят Бонка Ичкова. Не ги е срам.
15 октомври, 08:37 ч.
Потребител
Нина
За община Благоевград е важно да е някакво чуждестранно име, а местните ги пъдят от центъра.Докога това робуване на ужким важни чужди творци, докога това чуждопоклонничество. А нашите хора ще ги пъдим. Те сами ужким били напуснали. Ами като ти създават непоносима среда за работа и те мачкат, естествено че ще напуснеш. Докога тая нещастница зам.кметицата Шопова ще си развява простотията?
15 октомври, 08:35 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета