Избрани Новини

Пиле яхния раздаде кухнята за бедни в Благоевград

Новините

24-10-2017, 13:45

Снимка:

Доброволческа кухня - фейсбук

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кебапчета и добро настроение раздаде кухнята за бедни в Благоевград (Снимки)

Всеки може да се включи в доброволната инициатива

Тази неделя (22.10.2017) доброволците от кухнята за бедни към църквата "Св. Николай Чудотворец" в квартал "Грамада" в Благоевград раздадоха 110 порции топъл обяд. Хората получиха "Пиле яхния" и по комат хляб. За десерт всички се подсладиха пaлaчинки с шоколaд и халвички. Нови доброволци се включиха в дейностите на кухнята от Грузия и Армения. Те пребивават в България по програма за доброволчество Еразъм+.

Доброволческата кухня приема дарения от всеки, решил да помогне на инициативата - пакети с брашно, олио, зеленчуци и плодове и въобще в натура или с парична помощ - всеки може да даде при желание.

Ако желаете да се включите в инициативата на добротворците от Православния център и настоятелството на черквата в Грамада, можете да помогнете с труд, продукти или пари. За тази цел може да отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопска света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград. Необходимо е само желание!

Информация за текущите нужди на църквата и кухнята също може да откривате, ако се присъедините във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов