Избрани Новини

Дневният център в Разлог посрещна рожден ден

Потребителите на центъра в момента са 25 човека

Дневният център е открит на 24.10.2006 г. Разположен е на партера на масивна 4-етажна сграда в близост до центъра на Разлог. Потребителите на центъра в момента са 25 човека, които имат удоволствието да ползват комфортната и уютна база.
Целите на Дневния център са гарантиране на равноправното положение на възрастните хора и интегрирането им в обществото. Центърът предоставя на своите потребители занимания по интереси, подпомагане извършването на административни услуги, организиране на различни мероприятия-честване на празници, екскурзии, посещения на концерти, здравна профилактика.
На днешния празник приветствие към потребителите отправиха кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев и директора на Дневния център за стари хора г-жа Елиза Костадинова. На тържеството присъстваха още зам.-кметът по социалните дейности инж. Венцислав Гърменов, директора на Исторически музей-гр. Разлог г-жа Христина Манова, социални работници от социални институции и домове в община Разлог.
Гостите бяха посрещнати по стар български обичай с питка и мед, а за потребителите бе осигурена и торта.
Специален поздрав поднесоха децата от Детска градина „Ален мак”, група „Слънце“, с ръководители г-жа Пахова, г-жа Николова и помощник възпитател г-жа Калоянова.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)