Днес продължава ремонтът на път София - Перник през прохода Владая - blagoevgrad.utre.bg

Днес продължава ремонтът на път София - Перник през прохода Владая

28 октомври 2017, 10:49 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    АПИ

Ще се работи в участъка от КПП-то до светофара на ж. п. гара "Владая“

Днес - 28 октомври, от 8 ч. продължава ремонтът на път I-1 (Е-79) София - Перник, през прохода Владая, информира АПИ. Ще се работи в участъка от КПП-то до светофара на ж. п. гара „Владая“. Движението за Перник ще се осъществява по път I-1 в една лента, а за София трафикът се пренасочва през село Владая.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация. От пътноподдържащото дружество Агенция „Пътна инфраструктура“ изисква да работи с пълна мобилизация, за да може планираните дейности да завършат в максимално кратък срок и движението да се осъществява без ограничения.

За по-бързо и удобно пътуване АПИ препоръчва на шофьорите да използват АМ „Люлин“.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета