Албена Колева идва с комедия в Дупница - blagoevgrad.utre.bg

Албена Колева идва с комедия в Дупница

07 ноември 2017, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    STRIPE

    Играе се на от 19 часа

Най-поставяната канадска пиеса за последните 15 години е “Секси пране” на Мишел Римл

За пръв път на българска сцена ще видим Албена Колева и Димитър Бакалов в “Секси пране”от Мишел Римл. Тази вечер от 19 часа пиесата ще се играе в залата на ДТ "Н.Коканова" - Дупница.

Превод Димитър Бакалов. Сценография Невена Белева. Пластика Анна Пампулова. Художник Явор Калъчев. Режисьор Димитър Бакалов.

След изключителния успех на “В защита на пещерния човек”, “Шегите, които Бог си прави”, “Преди и сега”, Димитър Бакалов чрез своята продуцентска къща “Страйп” ще ви срещне с най-поставяната канадска пиеса за последните 15 години - “Секси пране” на Мишел Римл.

Въоръжени с наръчник “Секс за начинаещи”, Алис и Хенри решават да прекарат уикенда в скъп и лъскав спа-хотел с определена мисия – да съживят техния 25-годишен брак. Времето си е казало думата – децата са пораснали, стресът и ежедневнието са превърнали бурната им любов в навик. В изблик на отчаяние, Алис взима решение посредством този уикенд да сложи край на мъките – да положат огромно усилие и да спасят брака си, или да се разведат и да поемат по различни пътища. Ще може ли Хенри да прегърне всичките диви предложения, които Алис вади от наръчника за по-вълнуващ секс? Наистина ли би искал да види жена си и майка на децата му, облечена в черна кожа и камшик?

Алис и Хенри споделят еротичните си фантазии и взаимни обвинения, и зрителят навлиза в предизвикващите бурен смях детайли на кризата на средната възраст. Сюжетът ни превежда от комичното към сериозното и обратно. Преоткриването на любовта и силата на съюза между Хенри и Алис е едновременно и трогателно, и много, много забавно и резонира у зрителите от всяка възраст.

От премиерата си през 2003 в Канада, “Секси пране” се радва на изключителен успех в Канада, САЩ, Европа и Африка.

Затрогваща, изключително смешна роматична комедия, която гарантирано ще ви плени.

В ролите на Алис и Хенри ще видите невероятната Албена Колева и Димитър Бакалов, който е и режисьор на спектакъла.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета