В Благоевград мъже и жени плетоха за бездомници - blagoevgrad.utre.bg

В Благоевград мъже и жени плетоха за бездомници

13 ноември 2017, 12:35 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Сдружение Алтернативи Интернешънъл

 • Снимка:
  Сдружение Алтернативи Интернешънъл

 • Снимка:
  Сдружение Алтернативи Интернешънъл

 • Снимка:
  Сдружение Алтернативи Интернешънъл

Проведе се инициативата "Изплети топлина"

Вчера в Благоевград се проведе инициативата "Изплети топлина", която се организира в цяла България от 2012г. В Благоевград работилница по плетене организира Сдружение Алтернативи Интернешънъл  съвместно с Православния информационен център. В инициативата се включиха и доброволци от няколко страни - Турция, Испания, Азербайджан, Грузия, които са в Благоевград като част от Европейска доброволческа служба.

Кампанията "Изплети Топлина" е на Фондация "Има начин", като основната идея е доброволци да изплетат шапки, шалове и ръкавици за бездомни хора. До момента хиляди доброволци са се включили в благородната инициатива. В Благоевград откликнаха различни хора - млади и по-възрастни, опитни или не, но с желание да се включат и заедно да изплетат топлина и да помогнат на човек в нужда.

Ако искате да се включите в кампанията, може да го направите до 2.12.2017 и с дарение на готови изплетени шапки, шалове и ръкавици, като се свържете с Петя Кулина, координатор на кампанията за Благоевград на телефон - 0895 180486.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета