Избрани Новини

"Обратен ефект" откри Фестивала на греяното вино в Благоевград

От 20.00 часа ще пее известният като солист на група "Диана Експрес" Илия Ангелов

Обичаната българска група, с различен стил, Обратен ефект откри първия ден от Фестивала на греяното вино в Благоевград. Георги Енчев и Община Благоевград като партньори поставиха началото на първия по рода си фест, който ще радва жители и гости на града с разнообразна програма до 19 ноември. Сцената е на площад „Македония“, а на нея ще излязат още Илия Ангелов от Диана Експрес, Монти и Ice Cream и група Хоризонт.
Първият ден от Фестивал на греяното вино премина при голям интерес. Вечерната програма бе открита от възпитаниците на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. След тях обичаната група Обратен ефект представи нови песни и утвърдени хитове, на които публиката пя и танцува. Организаторите създадоха още по-уютна атмосфера с бар на открито около огнена топлина.
Фестивалът на греяното вино продължава и днес до 22.00 часа. Съпътстващата вечерна програма започва с младите рок таланти от Музикална академия „Престо”.  От 20.00 часа на специално направената сцена ще излезе с прекрасния си теноров глас известният като солист на група "Диана Експрес" Илия Ангелов. Той е записал много от хитовете на бандата като "Блус за двама", "Молитва за дъжд", "Северина". През 1995 г. печели Голямата награда на "Златният Орфей" като солов изпълнител с песента си "Ключ от чужда стая".



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов