Избрани Новини

Преди „Пирин“ – „Берое“

Двубоят е на стадион „Христо Ботев“ от 13:00 ч.

Днесе, 18-ти ноември, „Берое“ излиза в мач от XI кръг на Първа професионална лига срещу „Пирин“ (Благоевград). Двубоят е на стадион „Христо Ботев“ от 13:00 ч. Главен арбитър на срещата е Станислав Ставров от Велико Търново.

„Берое“ има проблеми с окомплектоването на състава, след като липсващи поради контузии в лагера на тима са Михаил Михайлов и Кохей Като.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Душан Перниш, Богомил Цинцарски, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Веселин Пенев, Серджио Негрут, Карлос Охене, Марко Адамович и Мартин Райнов.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 5 място в класирането с актив от 24 т., а съперникът в утрешния мач е на 12 място с 13 пункта.

Станислав Ставров от Велико Търново е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Диян Вълков и Александър Атанасов. Допълнителни асистент-рефери са Ангел Баялцалиев и Владимир Вълков, а четвърти съдия е Димитър Русев. Делегат на БФС е Александър Радовски от София, а Йордан Гулев от Пловдив ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Пирин“ 20 пъти, а 13 са победите на сметката на „орлетата“. 16 са двубоите завършили без победител, а головата разлика е 67:45 в полза на „Берое“. 24 са срещите в Благоевград, където „старозагорци“ имат 4 победи, „Пирин“ 12, а равенствата са 4. Най-честият резултат между двата тима е 1:1 (10 пъти), следвани от 1:0 за „Берое“ (8 пъти).

Източник: beroe.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов