Състезание "Победи себе си – не посягай към дрогата" започва в Гоце Делчев - blagoevgrad.utre.bg

Състезание "Победи себе си – не посягай към дрогата" започва в Гоце Делчев

25 ноември 2017, 07:45 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    Община Гоце Делчев

Шампиони от различни краища на България ще премерят сили

Световни бг-звезди от силовите спортове ще гостуват в град Гоце Делчев по повод предстоящото състезание по силов трибой "Победи себе си". Състезанието се организира от Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев и клуб "Tactical Key".

Специално за състезанието ще пристигне и най-силният мъж на Америка и спортист на 2015-та и 2016-та година за Община Гоце Делчев – неврокопчанинът Димитър Саватинов.
Състезанието "Победи себе си" е под мотото "Победи себе си – не посягай към дрогата" и има за цел да насърчи децата и младите хора да спортуват, да развиват волята си и да каляват тялото и духа си.

В рамките на състезанието момичета и момчета от училищата в община Гоце Делчев ще премерят силите си и ще се срещнат с по-големите състезатели и световни звезди в тази област. Някои от тях ще грабне купата "Най-силен ученик". Сили ще премерят и местни състезатели и запалени по спорта млади мъже, които ще се състезават за титлата "Най-силен неврокопчанин". Шампиони от различни краища на България ще премерят сили за титлата "Най-силен българин".
Част от специалните гости на състезанието са Ивайло Христов - многократен световен и европейски шампион по силов трибой, Иван Илиев - вице-световен шампион по силов трибой, Петър Балабанов - трикратен балкански шампион по силов трибой, Владимир Владимиров - многократен републикански шампион по силов трибой, Крум Крумов - многокраен републикански шампион по силов трибой, Иван Майсторов - многократен републикански шампион по силов трибой и многобой. Владислав Гергинов – културист и абсолютен шампион по силов трибой, Красимир Костадинов – осемкратен световен шампион по канадска борба.
Състезанието ще се проведе днес от 12:00 часа в зала "Неврокоп - Арена", Гоце Делчев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета