Избрани Новини

Как Банско да върне някогашните 500 000 полски туристи обсъдиха във Варшава

Мисия Банско

29-11-2017, 14:50

Снимка:

Община Банско

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Банско пали днес Коледните светлини

Полша отвърна на ЕП

Ски курортът се рекламира на голямо туристическо изложение

Община Банско взе участие в 25-тото юбилейно международно туристическо изложение Варшава-2017, което се проведе от 23-ти до 25-ти ноември. Събитието прие Дворецът на културата и науката във Варшава. Изложението е едно от най-важните туристически събития в Централна и Източна Европа. В него участваха 380 изложители от 54 държави.

Ски курортът ни участва за първи път, но представи възможностите си брилянтно. На изложението общината се рекламира като атрактивна целогодишна туристическа дестинация. На посетителите бяха предложени специални брошури на полски език.

Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт.

По време на събитието българският посланик в Полша г-н Емил Ялнъзов беседва с всички представители от Банско, а в петък, след края на работния ден, организира работен коктейл-семинар. Темата на семинарът беше "Как да си върнем някогашните половин милон полски туристи, за да прекарват отново ваканцията си в България?" На приема в сградата на посолството бяха поканени всички български изложители. Особено внимание г-н Ялнъзов обърна на Община Банско, като бяха обсъдени възможности за популяризиране туристичекия потенциал на нашия район посредством рекламни пана поставени в посолството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов