Избрани Новини

63-годишна водачка от Благоевград блъсна 73-годишен съгражданин

Той пресичал пътното платно на пешеходна пътека

  1. На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

    На 1.12.2017г. около 10:24 часа на ул.“Яне Сандански“ в Благоевград лек автомобил „Тойота Рав“ с 63-годишна водачка от Благоевград, отнема предимството и блъска 73-годишен мъж от Благоевград, пресичащ пътното платно на обозначено за целта място. С охлузна рана на десен крак и хематом на главата е пострадал пешеходецът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

    - На 1.12.2017г. около 17:55 часа на ул.“Гоце Делчев“ в гр.Гоце Делчев лек автомобил „Ауди“, управляван от 69-годишен водач от гр.Гоце Делчев, е блъснал 80-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, пресичащ пътното платно на обозначено за целта място. С травма на ляв крак е пострадал пешеходецът, който е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на участниците в инцидента е отчела наличие на 0,30 промила алкохол в издишания въздух на 80-годишния пешеходец.

    - На 2.12.2017г. около 17:00 часа на ПП1 Е-79 в района на Кресненското дефиле лек автомобил „Опел Вектра“ с 25-годишен водач от Петрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещ се по нея в посока от гр.Кресна към Симитли товарен автомобил „Рено Магнум“. При инцидента, с комоцио и без опасност за живота, е пострадал водачът на лекия автомобил, който е настанен за наблюдение в МБАЛ-Благоевград.

  2. - От полицейски служители на РУ-Гоце Делчев около 14:10 часа на 2.12.2017г. на пътя между с.Копривлен и с.Тешово е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от Я.В. /44г./ от с.Копривлен. В хода на проверката е установено, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС.
  3. - При извършена около 12:45 часа на 3.12.2017г. на ул.“Иларион Макариополски“ в Разлог проверка на лек автомобил „Фолксваген Голф“ от полицейски служители на РУ-Разлог е установено, че водачът на автомобила Ц.Ш. /24г./ от Разлог шофира, без да притежава свидетелство за управление на МПС.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов