Избрани Новини

Санират ЗПГ "Климент Тимирязев“ - Сандански

Обновяване на материалната база е сред главните цели при реализацията на проекта

С начална пресконференция и символична „първа копка“ Община Сандански представи проект „Реконструкция и модернизация на ЗПГ „Климент Тимирязев“ – град Сандански.

В конферентната зала на училището, в присъствието на част от ръководството на Община Сандански, екипът по проекта, директорът на ЗПГ – Емил Терзийски, ученици и преподаватели, бяха презентирани и очакваните резултати от реализацията на проекта. Подобряване качеството на образователната среда, чрез обновяване на материалната база е сред главните цели при реализацията на проекта. Предвижда се реконструкция и модернизация на сградата чрез прилагане на мерки за енергийна ефективност – които са предписани като задължителни в обследването за енергийна ефективност  – полагане на топлоизолация по фасади, тавани и подове, подмяна на дограми.

Ще бъде изградена и нова спортна инфраструктура – спортна площадка. Вече тече цялостна реконструкция на физкултурния салон и прилежащи към него помещения. Ще бъдат реконструирани и  санитарните помещения.

Спазен бе ритуалът за здраве и успешно приключване на проекта – менче с вода и сладка пита с мед.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов