Избрани Новини

Швейцарска фирма прави часовник "Банско“

Бижуто Classic Fusion Aerofusion Chronograph Bansko ще бъде представено на Световната купа по сноуборд

Малко чудо е утвърдила се в създаването на луксозни часовници швейцарска марка да се довери едновременно на два български бранда. Фактът, че Hublot чрез своя ексклузивен представител у нас – E&S Watches and Jewellery, започва партньорство с Банско, за някои може би звучи невероятно, но за други е просто потвърждение на максимата „На точното място в точното време“. Така на Световната купа по сноуборд тук от 26 до 28 януари ще бъде презентирано бижуто Classic Fusion Aerofusion Chronograph Bansko.

Лимитираната серия от 25 часовника в цветовете на курорта – синьо и жълто, ще бъде достъпна за клиентите на бутиците на E&S в София и в „Кемпински Хотел Гранд Арена Банско“. Всеки един от уникатите е с диаметър 45 мм и дебелина 13,4 мм, изработен е от титан, стъклото е от сапфирен кристал, а каишката – от кожа на алигатор. Часовникът се състои от 207 компонента и благодарение на скелетон дизайна си механиката му е напълно видима.

Партньорството между Hublot и Банско в лицето на „Юлен“ и E&S Watches and Jewellery е демонстрация на иновативно и модерно мислене. Нещо повече – това е само началото на сътрудничество, което ще продължава да се разраства. Реномето на Hublot – марка, използваща най-върховите технологии в часовникарската индустрия и символ на престиж за нейните клиенти, също доказва, че курортът вече устойчиво се е позиционирал сред световния ски елит. До момента в 37-годишната си история швейцарският бранд има подобен проект само с един-единствен друг зимен център – легендарния френски Куршевел. Фирмата също е част от най-елитния спорт, като е работила с емблематични футболни клубове от ранга на „Манчестър Юнайтед“, „Челси“, „Байерн“ (Мюнхен), „Пари Сен Жермен“, „Ювентус“, „Аякс“, „Бенфика“, а Hublot бе официален часовник на световните първенства през 2010 и 2014 г., както и на европейското през 2012 г. Рекламни лица на позиционираната в Нион компания са имена като Диего Марадона, Пеле, Жозе Моуриньо, Лионел Меси, Юсеин Болт, Дуейн Уейд, Новак Джокович и др. Не трябва да пропускаме и една от най-титулуваните скиорки – носителката на Големия кристален глобус за 2011 г. и 3-кратна олимпийска и 2-кратна световна шампионка Мария Хьофъл-Рийш, която е част от междузвездното семейство на Банско. Прочути партньори на Hublot са още „Ферари“, както и баскетболните „Лос Анджелис Лейкърс“ и „Маями Хийт“. Сред световните знаменитости извън спорта пък ще споменем само супермодела Бар Рафаели и великите „Депеш Мод“.

Впрочем още през този сезон в Банско ще се организира първото състезание на Hublot, което ще бъде ексклузивно за ВИП клиенти на марката. Швейцарският бранд също така ще заеме престижни рекламни позиции, като наред с билбордовете се предвижда на различни места из курорта да бъдат разположени 6 броя външни часовници. /Източник: в. „Банско Утре“/



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)