Избрани Новини

Волей тимът кадети от Сандански участва на турнир в Перник

Момчетата бяха водени от от председателя на клуба

На 09-ти декември в Перник се проведе регионално съзтезание за пре-кадети ( набор 2003 – 2004 ) момчета. За първи път децата от град Сандански взеха участие на такъв вид първенство.

В надпреварата взеха участие 11 отбора от регйон "Струма". В групата на "Медиус Волей" попаднаха отборите на Благоевград, Ботев – Ихтиман и Чорни Брезник. Оформиха се следните двойки: Ботев Ихтиман – Брезник , Сандански – Благоевград.

Сандански загуби с 2:0, след като започна по прекрасен начин първият гейм и водеше с 21 : 16, но  допусна обрат и загуби с 28 : 26.

На финала Ботев-Ихтиман надделя с 2 : 1 гейма над Благоевград, а Медиус загуби от Чорни Брезник с 0 : 2 гейма.

Поради ангажиментите на треньора Станислав Николов към мъжкия отбор, който играеше по същото време в Сандански срещу Септември про Синема, момчетата бяха водени от от председателя на клуба Стоян Стоянов.

Мъжете се наложиха с чисто 3:0 над Септември. Като геймовете бяха 25 :19, 31:29 и последният, с който си заслужи победата 25:19.

Следващата седмица мъжете играят срещу отбора на Трън, а момчетата (2005-2006) участват на регионално първенство в град Перник.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)