Комисията по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Комисията по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград

12 декември 2017, 19:45 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    bilagoevgrad.utre.bg

Обсъдиха възможности за подобряване на мерките за сигурност на пътя и предотвратяването на инциденти с фатален край

Комисията по безопасност на движението заседава извънредно в Община Благоевград. Преди минути приключи съвещанието, на което бяха обсъдени възможности за подобряване на мерките за сигурност на пътя и предотвратяването на инциденти с фатален край.
Начало на комисията бе заместник-кметът на община Благоевград по строителство и сигурност инж. Емилия Тунева. Комисията начерта допълнителни мерки за сигурност като поставянето на релефна маркировка на възлови участъци, обособяването на еднопосочни улици в централна градска част и други. Към този момент пътната маркировка е подновена навсякъде в града, като непрекъснато се обновява, където е наложително. Тази година бе въведена двуцветна маркировка с надпис „Погледни“ за допълнително внимание от пешеходците.  Комисията ще продължи своето заседание и утре, когато ще бъде съставен и протокол от срещите, който ще обобщи допълните мерки за сигурност  и безопасност на движението. 
Община Благоевград апелира за внимание от страна както на водачите на превозни средства, така и на пешеходците. Нека всички спазват правилата за движение по пътищата, спазват ограниченията, за да бъдат избегнати инциденти с фатален край.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета