Коледният дух завладя Кресна - blagoevgrad.utre.bg

Коледният дух завладя Кресна

14 декември 2017, 10:41 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    Община Кресна

    Тече конкурсът за коледна украса

От днес започват благотворителните коледни базари

Коледният дух пристигна с първите дни на декември и общинска администрация Кресна предлага поредица от празнични събития и забавни конкурси за своите съграждани, с които се надяват да допринесат за неповторимостта на празничната атмосфера в общината.

В периода от 5 до 22 декември 2017 г. община Кресна организира конкурс и е приканила всички граждани и фирми да допринесат за празничното настроение с красива и оригинална външна коледна украса на техните търговски обекти, офиси и жилища. Всеки, който желае да бъде включен в конкурса, може да подаде заявка за участие до 22 декември 2017 г. (петък), а нарочна комисия ще определи победителите и ще връчи съблазнителни награди в двете категории: "Офис, търговски или производствен обект" и "Частен дом".

От 14 до 22 декември 2017 г. ще се проведат благотворителни коледни базари с участието на ученици от СУ "Св.Паисий Хилендарски" и децата от ДГ "Здраве" и ЦСРИ в Кресна.

На 22 декември 2017 г. организират с много любов провеждащата се за втори път благотворителна акция "Да докоснем сърцата" за възрастните хора и онези жители на община Кресна, които се нуждаят най-много от внимание и грижа. Никой в Кресна не бива да се чувства самотен или забравен по Коледа и Нова година!

След дълги преговори с екипа на Дядо Коледа успяха да осигурят и неговото присъствие на 25 декември 2017 г. в Кресна, за да влезе в домовете на всички добри малчугани и да ги възнагради за добрите дела, които са извършили през изтеклата година.

Общинска администрация Кресна кани всички на площад "Кресненско въстание" на 31 декември 2017 г., за да изпратят с вино и веселие старата и да посрещнат новата 2018 г.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета