Избрани Новини

Музика, състезания и награди на откриването на ски сезона в Банско

Търси се собственик на чисто ново Ауди в играта "Ловци на съкровища"

Търси се собственик на чисто ново Ауди в играта "Ловци на съкровища". Играта започва в 13 часа днес и ще се проведе традиционно на Бъндеришка поляна, а регистрацията е от 09:30 до 11:00. На път нагоре можете да подгреете с "Открий злато в лифта" или с каквото носите в раниците.

Другата игра с големи награди е "Влез в отбора на шампиона". В нея по 20 скиори могат да се запишат в двата отбора на звездите на откриването 2017/18 - спускача и автомобилен състезател Кристиан Гедина и 5-кратният носител на Големия кристален глобус Марк Жирадели. Двамата ще проведат открит урок, а след това отборите ще премерят сили на пистата. Състезателят-любител с най-добро време ще получи сезонна карта, а Fibank ще награди всеки участник в отбора-победител. Регистрацията е между 09:30 и 10:30, а стартът е предвиден за 11 часа. Певицата Михаела Филева, професионално барманско шоу и игри с награди ще се погрижат за доброто насторение.

Купонът ще продължи на площад "Никола Вапцаров". Там към 16 часа Ути Бъчваров ще предизвика обилно слюнкоотделяне и усмивки. От 17:30 фолклорните състави на община Банско ще ни потопят в ритъма на Пирин. В 18 часа сезонът 2017/2018 ще бъде официално открит, а след това на сцената ще излезе фолк дивата Анелия. Остава настроението, което всеки от вас ще донесе. Време е! Зимата дойде :)  



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов