Банско се представи в Атина - blagoevgrad.utre.bg

Банско се представи в Атина

15 декември 2017, 10:51 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Община Банско

  Община Банско участва за втори път

 • Снимка:
  Община Банско

 • Снимка:
  Община Банско

Общината взе участие в Международното туристическо изложение Greek Tourism Expo

Община Банско взе участие в Международното туристическо изложение Greek Tourism Expo в Атина, Република Гърция, което се проведе от 8 до 10 декември в Metropolitan Expo. На форума имаше над 250 изложители и бяха проведени над 6 800 B2B срещи.
Община Банско, която участва за втори път, бе представена като атрактивна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на гръцки език. Представители на Община Банско и туристическия бизнес участваха в B2B срещите, където разговаряха с нови бизнес партньори, с които съвместно да популяризират града като целогодишен курорт.
На провелите се срещи бе представен богатият избор от възможности за настаняване от 5-звездни хотели с изискана атмосфера, до уютни фамилни хотели и къщи за гости. Професионално оборудваните конферентни зали са предпочитани от чуждестранните компании като добра възможност за бизнес туризъм, а многобройните традиционни механи и ресторанти дават възможност да се опита както автентичната българска кухня, така и интернационална. Основен акцент в представянето на Банско разбира се е ски зоната, която е едно от големите предимства на града.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета