Благотворителен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Благотворителен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград

16 декември 2017, 08:19 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Спортната инициатива започва на 16 декември и ще продължи и на 17 декември

Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград. Спортната инициатива започва на 16 декември /събота/ и ще продължи и в неделя /17 декември/. Турнирът е с начален час  9:00 часа, а теренът е в спортна зала „Скаптопара“.
Благотворителната кауза има за цел със събраните средства от турнира да бъдат подпомогнати Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания, където са настанени деца и младежи с умствена изостаналост, аутизъм, детска церебрална парализа, синдром на Даун и други. В името на каузата събитието ще събере бивши и настоящи футболисти минали през школите на родния футбол, както и редица социални отбори от Благоевград, София и региона.
Българският футболен съюз също се включва в благотворителната кауза, като съдиите ще свирят безвъзмездно. Водещите и коментаторите също стават част от благотворителния турнир, като и тяхната помощ е безвъзмездна.
Организатори на турнира са Българска фентъзи футбол асоциация /БФФА/ и Община Благоевград.
Всеки, който желае да се включи в инициативата, ще има възможност да го направи по време на събитието на място в зала „Скаптопара“, където ще бъдат разположени кутии за дарения. Въпроси за условията за участие и заявки могат да бъдат подавани на електронен адрес inter_1908_1984@abv.bg.
За тези, които искат да подкрепят кампанията, но няма да успеят да присъстват, има предоставена банкова сметка, разкрита специално за целите на турнира.

Сметката е:  BG69FINV91502017094484Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета