Избрани Новини

Улицата-убиец вече с нови мерки за шофьори и пешеходци

Допълнителните ремонти за обезопасяване на движението по улица "Славянска“ са завършени в срок

Допълнителните мерки за обезопасяване на движението по улица „Славянска“ вече са завършени. Те бяха набелязани по време на извънредното заседание на Комисията по безопасност на движението миналата седмица, а кметът Камбитов определи краен срок за приключване – 18.12.2017 г.
Изградени са два броя изкуствени неравности, на 30 метра от пешеходните пътеки, като между т. нар. „спящи полицаи“ паркирането е забранено. Направена е и нова повдигната пешеходна пътека срещу Второ студентско общежитие, която е маркирана в два цвята. По продължението на улицата са поставени допълнителни светлинни знаци с автономно ел.захранване, указващи наличието на пешеходни пътеки. Освен това „зебрите“ са осветени допълнително с прожектори. Вече е извършена обстойна проверка на тротоарите по улица „Славянска“ и в съседство, като служители на „ЧЕЗ – България“ отремонтираха шахтите с нарушена цялост. 
По разпореждане на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов стартира и процедура по премахване на всички навеси на търговски обекти, които са изградени върху общински площи.
През цялото време на ремонтните дейности, д-р Атанас Камбитов лично следи за качеството и бързината на работа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов