Наградиха Валя Симеонова от Кюстендил за доброволчеството й - blagoevgrad.utre.bg

Наградиха Валя Симеонова от Кюстендил за доброволчеството й

19 декември 2017, 11:40 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    ММС

Зам.министър Ваня Колева връчи на изявени млади доброволци почетни грамоти на Министерството на младежта и спорта

Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева награди изявени млади доброволци, които се включиха в инициативата на Министерство на младежта и спорта „Мисията ДОБРОВОЛЕЦ – (не)възможна“.
Инициативата се провежда за втора поредна година. Тя е с конкурсен характер и е насочена към активните млади доброволци от цялата страна.
Валя Симеонова от Кюстендил, Александър Шевкенов от Бургас, Християн Стефанов от Русе, Катрин Томова от София, Николай Кръстев също от Русе, Румен Кулянин от Благоевград и Симона Славейкова от Вършец са тазгодишните победители в конкурса. Те се срещнаха със зам.-министър Колева, разказаха за своя доброволчески опит и заедно обсъдиха бъдещи съвместни инициативи.
Ваня Колева лично поздрави всеки от тях за ентусиазма и смелостта да защитава каузите, в които вярва.
„Изключително съм щастлива да посрещна прекрасни млади хора като Вас. Целта ни бе да популяризираме Вашия добър пример, труда, който сте положили, добрите дела, които сте извършили и доброволчеството в България като цяло. С Вашето участие и позициите, които заявявате по важните теми за страната ни, ежедневно показвате пред нас и пред света, че младите хора на България са най-ценният ресурс“, заяви пред младежите зам.-министър Колева.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета