Избрани Новини

Изложби и концерти пред Коледа за благоевградчани от малките таланти

Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград представя коледни спектакли

Децата от Центъра за личностно и творческо развитие на Благоевград участват в Коледната програма на Община Благоевград с различни коледни инициативи.
Днес от 17:00 часа в кв. „Вароша“  ще бъде подредена изложба под надслов  „Коледна звезда“. Експозицията е организирана от Школата по керамика с ръководител Даниела Механджийска. Децата ще подредят своите творби, с ръчно направени сувенири в галерията.
В същия ден от 17:30 часа децата от ФТА „Пиринче“ с ръководител Симеон Стамболийски ще представят своите умения и талант в зала 3 на Младежки дом - Благоевград.
Изненадите от ЦЛТРДБ не свършват до тук. На 20 декември от 18:00 часа в зала 3 на Младежки дом - Благоевград децата от школата по пиано на Златка Таскова ще покажат умелото владеене на клавишите. По същото време в Младежки дом малките грации от школата по балет с ръководител Красимира Митова ще пресъздадат финес и нежност чрез танци.
На 21 декември /четвъртък/ изненадите от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград продължават. В 17:30 часа  възпитаниците на Даниела Богданова от фолклорна група „Бисери“ ще представят концерт под надслов „Коледен Благослов“. Събитието ще се проведе в зала 3 на Младежки дом  Благоевград. В 18:00 часа в Регионален исторически музей фолклорна група „Веселина“ ще представи своите умения чрез концерта „Коледно веселие“. Възпитаниците на художествения ръководител Веселинка Боянова ще представят мелодии чрез различни народни инструменти.
Центърът за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград участва активно в програмата на Община Благоевград. Различните школи представят талантливите деца на Благоевград в разнообразни инициативи и събития.  



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов