Община Благоевград има активна социална дейност - blagoevgrad.utre.bg

Община Благоевград има активна социална дейност

19 декември 2017, 18:33 | blagoevgrаdutre
 • Снимка:
  Община Благоевград

 • Снимка:
  Община Благоевград

 • Снимка:
  Община Благоевград

 • Снимка:
  Община Благоевград

Заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова бе на среща в Благоевград

Благоевград е една от общините, които имат изключително активна социална дейност. Това заяви по време на визитата си в Благоевград заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова. Русинова бе посрещната в Благоевград от заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова и двете заедно посетиха центрове за настаняване от семеен тип. Те зарадваха потребителите с коледни подаръци.
При посещението си в Благоевград Зорница Русинова подчерта напредъка на общината в социалната сфера през последните години и благодари за качествените услуги, които се предлагат в областния център.  Тя заяви, че очаква през 2018 година Програмата „Личен асистент“, която се предоставя като услуга на над 42 хил. души, да продължи.
От своя страна заместник-кметът на Благоевград Христина Шопова благодари за добрата съвместна работа между Общината и Министерството на труда и социалната политика. „Стараем се да предлагаме качествени социални услуги и ще продължим да надграждаме започнатото“, категорична бе Христина Шопова.
По време на визитата в ЦНСТ-та потребителите получиха пакети с лакомства.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета