Избрани Новини

Да помогнем заедно на малката Мартина!

Доброволци организират благотворителен коледен базар

Доброволци от "Алтернативи Интернешънъл" - Благоевград организират благотворителен коледен базар и работилница за деца ”Деца подаряват Коледа” в помощ на малката Мартина от Банско. Днес  от 11 до 13 ч. в Ларго мол Благоевград /последен етаж/, може да се присъедините към каузата на младите хора да помогнат за лечението на едно дете.
На 7 септември 2017 г. малката Мартина Танева от Банско поглъща желатинова капсула и получава респираторен и сърдечен арест. Един месец по-късно детето постъпва в болница Аджъбадем-Турция, където е диагностицирана хидроцефалия. От 29 ноември детето е хоспитализирано в клиника Левинщайн, Израел. Стойността на едномесечно лечение е 70 000 лв. Средствата за първия месец вече са набрани.
Кампанията продължава за набиране на 70 000 лв. за втория месец рехабилитация в Израел.
Стотици хора отвориха сърцата си, за да дадат надежда за едно дете отново да играе и да се смее!
"Ние, като млади хора, вярваме, че чудеса се случват не само по Коледа, а всеки ден - заради добротата в сърцата на хората!
На Коледния базар ще може да закупите ръчно изработени коледни украси и играчки, гривни, картички и картини от деца, ваучери за детски фотосесии, вашите деца ще могат да участват в няколко работилници, а с любезното съдействие на Парти Агенция Бобо, които по същото време ще организират Коледно детско парти, ще може да се забавлявате с тяхната програма и да си направите снимка с Дядо Коледа и Снежанка.
Нека на Коледа подарим чудо за малката Мартина и да видим отново здрава и усмихната! Очакваме ви!", апелират от Сдружение "Алтернативи интернешънъл".


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов