С коледно парти ски център "Картала“ открива зимния сезон - blagoevgrad.utre.bg

С коледно парти ски център "Картала“ открива зимния сезон

25 декември 2017, 09:00 | blagoevgrаdutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Началото ще бъде поставено днес от 11.00 часа

С весело коледно парти за деца ски-център „Картала“ ще открие зимен сезон 2017-2018. Началото ще бъде поставено днес от 11.00 часа. Инициативата се организира за втора поредна година. И тази година официални гости ще бъдат самият Дядо Коледа, придружен от Снежанка, които ще пристигнат с шейна. Специално за малките жители и гости на Благоевград, весели песни ще пуска DJ. Няма да липсват и лакомствата.
За зимния сезон 2017-2018 ще работят детски влек и влек тип „паничка”,който обслужва 2/3 от голямата писта. Екипът на ски-центъра е определил максимално атрактивни цени на ски картите. Ски гардеробът, ски училището, хотелската част и заведенията ще функционират както обикновено.
През настоящия зимен сезон кабинковият лифт няма да работи поради планов ремонт, който ще продължи приблизително 6 месеца. Това се налага поради изисквания и предписания от съответните институции. Ски-център „Картала“ се извинява за неудобството на любителите на зимните спортове, но сигурността и здравето на гражданите са най-важни, както и спазването на законовите изисквания за безопасна експлоатация.
Местност "Картала" е живописен район, разположен в Рила планина, на 27 км източно от Благоевград. Курортът предлага отлични условия за всички любители на зимните спортове и планински развлечения. Планинският терен се характеризира с голямо разнообразие и впечатляващи усещания. Ски центърът е открит през 2009 г. и предлага отлични условия за всички скиори и сноубордисти - привлекателни ски писти, оборудван ски гардероб, както и ски училище за начинаещи и напреднали.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета