Избрани Новини

Ученици от СУ "Св.Св. Кирил и Методий" изненадаха пловдивчани с Коледен концерт

Мисия Пловдив

27-12-2017, 15:37

Снимка:

СУ "Св.Св. Кирил и Методий"

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Възрожденският дух в училището съществува в сърцата на учениците и учителите, които поддържат живи всички празници и традиции

Ученици и учители от СУ "Св.Св.Кирил и Методий" - Пловдив организираха невероятно Коледно тържество в града. Те изненадаха пловдивчани с празнична програма, която включваше весели коледни песни, танци и авторски изпълнения на рок.

Детски хор „Лоли-поп” и вокална група „Лоли-поп 7” с ръководител Евелина Палакова изпълниха традиционните за Рождество Христово песни и заредиха присъстващите с много настроение. С известни рок парчета, под звуците на електрически китари, се представиха учениците на Цветан Карабов. На финала вокална формация „Фолклория”, с ръководител Здравко Мандаджиев зарадва гостите е с традиционно българско хоро, на което се хванаха всички. Специални гости на празника бяха Дядо Коледа и Снежанка, които се бяха погрижили всички деца да получат мечтаните подаръци.

„Еко училище на щастието” e девизът на СУ„Св. св. Кирил и Методий”. Основано  през 1971 г., то е уникално с профилираното обучение на певци и инструменталисти в областта на поп и джаз, класическа и народна музика, хореография, информационни технологии с английски език, професия „Дизайнер“, професия ,,Танцьор“. То е  единственото в региона с изучаване на гръцки език. Възрожденският дух в училището съществува в сърцата на учениците и учителите, които поддържат живи всички празници и традиции.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов