Избрани Новини

Антъни Иванов стана спортист на 2017 година! /снимки/

Община Сандански награди своите най-добри спортисти

Община Сандански събра утвърдени имена на заслужили спортисти и деятели в областта на спорта на стилна церемония  – Спортист на годината 2017 г.

Събитието бе открито от кмета на община Сандански Кирил Котев. Гости на церемонията бяха  областният управител Бисер Михайлов, част от ръководството на общината, председателят на Общински съвет Георги Георгиев и общинският съветник Стоян Ангов.

Най-изявените спортисти и носители на медали от спортните клубове в община Сандански получиха грамоти за високи спортни постижения. За усилията, подкрепата, успехите и насърчаването към спорт треньор на 2017 г. стана Николай Вакареев от ПК „Вихрен“.

Напълно заслужено кметът Кирил Котев удостои с титлата Спортист за 2017 година на община Сандански Антъни Иванов. Той е най-добрият плувец на България за тази година и спортист номер 4 на страната.

Второто място зае световният шампион по ММА Атанас Свисов, а трето - Йордан Янчев, който постави нов национален рекорд за юноши старша възраст на световното първенство по плуване за юноши и девойки в Индианаполис, САЩ.

В края на награждаването всички си направиха обща снимка за спомен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов